De Open Tuindag was zaterdag 6 juli was een succes, ondanks enkele buitjes die de gezelligheid niet konden bederven. Gastheren en -vrouwen stonden paraat om bezoekers rond te leiden en de prachtige bloemen en moestuinen te tonen. Na een lekker kopje koffie met wat lekkers natuurlijk!

Dank aan de betrokken vrijwilligers

Een speciale dank gaat uit naar Henk van Essen, Anton Scholten, Marius Rolsma, Emilie Kars-van der Goes en alle andere betrokken tuinders die hebben bijgedragen aan het succes van deze dag. Het complex straalde dankzij jullie inzet!

Samen staan we sterk

De tent kwam heel goed van pas! Gerrit van Munster bedankt voor de hulp bij het afbreken. Dennis van Rossum en Sjors Hein: bedankt voor het helpen opbouwen van het terras. Loes Schouten, Jorinde ten Cate en Ineke Kruize: bedankt voor de koffie, thee, lekkers en taartmet prachtige bloemen En alle andere mensen die spullen hebben geleend of met andere dingen hebben geholpen. Iedereen die langs is gekomen: zonder jullie was het nooit zo’n leuke dag geworden.

Open dag in beeld
Hieronder een kleine selectie van de de foto’s genomen op deze dag door Manon. Alle foto’s van deze dag zijn terug te vinden de speciaal voor deze open tuin gemaakte online fotoboek op https://www.vtvhethogeland.nl/open-dag-2024/.