Ondanks de strak blauwe lucht en een stralende zon viel er toch een bui op het volkstuincomplex op 26 april 2021: een lintjesregen wel te verstaan.

Rond het middaguur kwam de burgemeester van Epe bij Henk van Essen aan de deur om hem uit naam van de koning een lintje op te (laten) spelden als blijk van waardering voor al het werk dat hij voor onze Volkstuinvereniging doet en gedaan heeft.  Namens de vereniging heeft Eppo Siemons, Henk de felicitaties overgebracht middels een mooi boeket.

Eén van de belangstellenden bij de uitreiking was een andere, toen nog volledig onwetende, Henk van onze vereniging.

Immers: ’s middags na de lunch stond dezelfde burgemeester met zijn gevolg voor de deur van Henk Remmerts om ook hem mede te delen dat het zijne Majesteit de Koning had behaagd deze Henk ook een lintje op te (laten) spelden. Namens de vereniging mocht ik ook hem de felicitaties overbrengen met de bijbehorende ruiker en hem bedanken voor het vele werk dat hij voor onze vereniging doet en heeft gedaan.

Twee leden van onze Volkstuinvereniging gedecoreerd tot lid van de Orde van Oranje-Nassau: voorwaar een Koninklijke lintjesregen op deze heuglijke dag.

Daar mogen we met z’n allen best trots op zijn.

Eppo Siemons
voorzitter VTV Het Hoge Land te Epe.

In het nieuws:

https://www.destentor.nl/epe/het-regent-ook-in-epe-lintjes-vijf-onderscheidingen-aan-de-voordeur-uitgereikt~a3b0d126/

https://www.nieuwsbladschaapskooi.nl/nieuws/algemeen/233274/lintjesregen-2021

https://www.veluws-nieuws.nl/nieuws/algemeen/1061808/vijf-koninklijke-onderscheidingen-in-epe

https://www.epe.nl/in-epe/nieuws_41625/item/vijf-inwoners-gemeente-epe-ontvangen-een-lintje_43503.html